Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Eerste attractie van Attractiepark Rotterdam in oktober open

16-08-2017, 13.04 uur

De eerste attractie van het nieuwe Attractiepark Rotterdam is naar verwachting op 1 oktober af. Dan opent een 42 meter hoge draaiende restauranttoren. Ongeveer zeventig mensen kunnen tegelijkertijd dineren met een uitzicht over de stad.

"Het is echt iets unieks voor Rotterdam", zegt initiatiefnemer Hennie van der Most. De ondernemer heeft al een vaste restauranttoren in Zwolle. "Die staat eigenlijk op de verkeerde plek", geeft hij toe. "Ik bedacht: die dingen moeten in de stad staan. En toen ben ik gaan ontwerpen en produceren."

Na de opening van de toren worden volgend jaar stapsgewijs andere attracties opgeleverd. Er komen onder meer een reuzenrad uit Walibi Belgium, een poppenshow uit Het Land van Ooit, een spookhuis, een gigantische glijbaan, een waterattractie en een uitkijktoren.

Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be