Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi introduceert nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights

15-08-2017, 18.09 uur

Walibi Holland presenteert komend najaar een nieuw spookhuis tijdens de Halloween Fright Nights. Het haunted house gaat Below heten. Bezoekers worden onderverdeeld in groepen van zes personen. Vervolgens krijgen ze de opdracht om een hardnekkige ongedierteplaag te bestrijden als teamlid van de New Orleans Pest Control Services.

De nieuwe halloweenattractie komt te liggen in de buurt van de kartbaan Red Bull Kart Fight Exhibition Track, bevestigen ingewijden aan Looopings. Alle losse voorwerpen moeten worden achtergelaten bij de ingang. Deelnemers moeten zelfstandig kunnen lopen en kruipen.

Below is niet toegankelijk met de all-inclusive R.I.P. Pass. Een toegangskaartje kost 15 euro per persoon extra. Er moet vooraf een tijdslot gereserveerd worden.

Daarnaast keert The Clinic terug, waarin bezoekers liggend op een ziekenhuisbed hun eigen dood en begrafenis meemaken. Voor die 'experience' moet eveneens bijbetaald worden. De bestaande haunted houses Psychoshock, The Villa en Jefferson Manor blijven ongewijzigd, net als de walkthrough Campsite of Carnage. Spookhuis Haunted Holidays wordt omgedoopt tot Haunted Holidays II, met nieuwe scènes.

Verder is er dit keer een prominentere rol weggelegd voor Eddie de Clown, die vorig jaar nog naar de achtergrond werd geschoven. De populaire halloweenmascotte krijgt nu zijn eigen themagebied Eddie's Area, met een meet-and-greet-locatie en monsters die 'Travelers' worden genoemd. De nieuwe zone bevindt zich aan de rand van het park, achter de kartbaan.

De slogan van de Halloween Fright Nights luidt in 2017 "Evil is here...". Het evenement vindt plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 7 tot en met 29 oktober, plus donderdag 19 oktober. Een dezer dagen begint de kaartverkoop, vertelt een woordvoerder van het pretpark.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be