Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling sluit wildwaterbaan Piraña: bezoeker onwel

15-08-2017, 13.09 uur

De Efteling heeft wildwaterbaan Piraña vanmiddag stilgelegd nadat een bezoeker onwel was geworden. Dat bevestigt een woordvoerster van het Brabantse pretpark aan Looopings. Een man verloor zijn bewustzijn toen hij rond 12.00 uur uit de attractie kwam.

"Om de hulpdiensten de ruimte te geven, hebben we de attractie gesloten", vertelt de voorlichtster. "Voor zover bekend heeft het incident niets te maken met de attractie zelf." Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek later niet nodig.

De man is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ongeveer een half uur later kon de Piraña weer open. De wachttijd bedraagt momenteel zo'n twintig minuten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be