Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium sluit uur eerder dan gepland: 'Valt niet goed te praten'

13-08-2017, 14.09 uur

Een zomeravond in Walibi Belgium is voor sommige bezoekers uitgelopen op een deceptie. Het Belgische pretpark zou zaterdagavond tot 23.00 uur geopend zijn voor een speciale 'nocturne' met extra entertainment. Maar vanwege tegenvallende bezoekersaantallen sloten de attracties onaangekondigd een uur eerder.

"Jullie stellen me oprecht teleur", schrijft bezoeker Dieter Vanbeckevoort op de Facebook-pagina van Walibi. "Ik miste de communicatie. Jullie kunnen beter, jullie zijn Bobbejaanland niet." Christiaan Luijten is eveneens teleurgesteld. "Om 21.30 uur werden de eerste attracties al gesloten. Erg slechte communicatie."

Ook Dimitri Delanghe baalt. "Wat bleek? Om 22.00 uur alles dicht. Dit valt niet goed te praten." Zijn gezelschap kwam bovendien in de problemen omdat de lift naar huis pas om 23.00 uur zou arriveren. "Dit zijn toestanden die je normaal gezien bij Bobbejaanland aantreft." Pretparkfan Lennert Magnus: "Alles sluiten om 22.00 uur en gasten naar huis sturen. Sorry, maar dit praat ik niet goed."

Volgens een woordvoerster van het pretpark waren veel bezoekers al rond 20.00 uur vertrokken vanwege het slechte weer. "Het waren uitzonderlijke omstandigheden met echt nog maar weinig volk", aldus de voorlichtster. "Het is niet de bedoeling om dit zomaar te herhalen." Bij de uitgang werden ter compensatie kortingskaarten uitgedeeld voor een volgend bezoek.

Het zomerevenement werd eerder groots aangekondigd. "Op zaterdag 5 en 12 augustus 2017 opent Walibi de deuren tot 23 uur!", stond prominent op de officiële homepage van het park. "Hét moment om langer van de attracties te genieten."

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be