Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling heropent Bob na storing van zes dagen

11-08-2017, 15.45 uur

Goed nieuws voor bezoekers van de Efteling: de Bob gaat weer open. Na een storing die ruim zes dagen duurde, kunnen gasten vanmiddag weer een ritje maken in de populaire bobsleebaan. Dat bevestigt een woordvoerster van de Efteling aan Looopings.

Het probleem bleek niet moeilijk om op te lossen, maar wel moeilijk om te vinden. "De rubberen banden die de karretjes tijdens een ritje opvangen, zijn vervangen", aldus de voorlichtster. "Sindsdien krijgen we geen foutmeldingen meer."

De Bob werd zaterdagmiddag gesloten toen er na een botsing een technische storing optrad. Sindsdien stond de attractie uit 1985 stil. "Onze collega's hebben de afgelopen dagen de hele baan geïnspecteerd en uitgebreid getest", weet de zegsvrouw.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be