Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Pretpark klaagt over verkeerd weerbericht: 'We lopen omzet mis'

11-08-2017, 14.16 uur

De directie van pretpark de Julianatoren is helemaal klaar met verkeerde weersvoorspellingen. Dat laat het Apeldoornse attractiepark weten in een persbericht. "Voor de zoveelste keer dit seizoen blijkt een regenachtig voorspelde dag een fantastische droge pretparkdag te zijn", klaagt directeur Jeroen Buter.

Bezoekers laten zich volgens de Julianatoren sterk beïnvloeden door het weerbericht, ook al klopt dat regelmatig niet. "Hierdoor ontstaan enorme bezoekerspieken", merkt Buter. "Voor ons als bedrijf niet prettig, maar ook niet voor de bezoekers."

Afgelopen maandag beleefde de Julianatoren naar eigen zeggen de drukste dag van het seizoen. "Heel Nederland zocht vertier in pretparken en dierentuinen omdat het de enige dag met droog weer zou zijn. Terwijl woensdag en vandaag ook prachtige pretparkdagen zijn."

Het attractiepark roept media en weerbureaus op om weerberichten in het vervolg nauwkeuriger te weergeven. "Het benadrukken van regen terwijl het grotendeels droog en zonnig is, resulteert in het mislopen van omzet." De Julianatoren toont zelf al enkele jaren een regionaal weerbericht op de officiële website.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be