Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
BillyBird Park Hemelrijk

Brabants pretpark begint WhatsApp-groep met bezoekers

10-08-2017, 18.21 uur

Het Brabantse attractiepark BillyBird krijgt een dagelijkse WhatsApp-groep. Bezoekers van het pretpark kunnen zich aanmelden om met elkaar in gesprek te gaan tijdens een dagje uit. Het openbare groepsgesprek 'Veiligheid aan de Waterkant' is bedoeld om de recreatieplas in het park in de gaten te houden.

"De groep is voor ons een extra instrument om de veiligheid te bevorderen", vertelt een woordvoerder van BillyBird aan Looopings. "In de groep zitten ook medewerkers van het park en mensen van de Reddingsbrigade."

Er is plek voor maximaal 256 personen. Het gaat om een pilot die in ieder geval de rest van de zomer loopt. Bezoekers van zowel BillyBird Park Hemelrijk in Volkel als BillyBird Park Drakenrijk in Reuver worden over het initiatief geïnformeerd met behulp van flyers en posters.

"Hoe het precies gaat werken, moeten we nog uitvogelen", aldus de voorlichter. "Misschien vegen we het gesprek elke avond schoon door alle deelnemers eruit te gooien."

Meer BillyBird Park Hemelrijk
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be