Nieuws

Pretparkdirecteuren doen boekje open over hun werk

14-08-2017, 15:47 uur | Reacties

Een grote pretparkbeurs in Berlijn is de ideale plek om belangrijke personen uit de pretparkwereld over hun werk te horen vertellen. Managers en directeuren van toonaangevende Europese themaparken geven komende maand een presentatie op de Euro Attractions Show (EAS) in de Duitse hoofdstad.

Ze spreken over onderwerpen als veiligheid, marketing, communicatie, omzetverhoging en het organiseren van evenementen. Het gaat onder meer om Fernando Aldecoa van PortAventura World, Martin Kring van Legoland Deutschland, Andreas Leicht van Hansa Park, Erwin Linnenbach van Belantis, Andreas Sievering van Fort Fun, Andreas Knieriem van Berlin Zoo en Christoph Kiessling van Siam Park Tenerife.


ZIE OOK: 'Haal internationale pretparkbeurs naar Tilburg'

Verder zijn ook Bruno Vanwelsenaers van Tomorrowland en Bas Bakkers van The Coca-Cola Company van de partij. In totaal komen zo'n honderd sprekers aan het woord, verdeeld over meer dan twintig seminars.

Tijdens de EAS presenteren fabrikanten uit de recreatiebranche - van achtbaanbouwers tot decorateurs - hun laatste nieuwigheden. De beursvloer van 11.500 vierkante meter is open van dinsdag 26 tot en met donderdag 28 september. Het evenement wordt georganiseerd door de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA).

ZIE OOK: Pretparkbeurs in Barcelona trekt ruim twaalfduizend bezoekers

Reacties