Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium breekt volgende maand twee attracties af

12-08-2017, 17.37 uur

Bezoekers van Walibi Belgium kunnen deze maand voor het laatst een ritje maken in twee attracties. Zowel kinderachtbaan La Coccinelle als het treintje MusicXpress wordt in september afgebroken om plaats te maken voor nieuwe attracties. De exacte sluitingsdata zijn nog niet bekend.

De MusicXpress onderging vijf jaar geleden nog een grote opknapbeurt. Toen sprak het park over "een nieuwe en unieke muzikale ervaring voor de bezoekers" met "special effects en verschillende verrassende animaties". Blijkbaar sloeg het concept niet aan. Komende maand verdwijnt de attractie definitief.

La Coccinelle wordt later opnieuw opgebouwd op een andere plek in het park. Het is nog niet zeker wanneer de kinderattractie uit 1999 weer operationeel is. Op de vrijgekomen locatie opent in 2018 een familieachtbaan met een Hawaiiaans thema.

Walibi Belgium kondigde deze zomer voor meer dan 100 miljoen euro aan investeringen aan. De komende jaren opent er elk jaar minimaal één nieuwe attractie. Voor 2021 staat een spectaculaire mega-achtbaan op de planning.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be