Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Opening van nieuw vakantiepark Disneyland Paris uitgesteld

04-08-2017, 13.29 uur

De geplande opening van het nieuwe vakantiepark Villages Nature bij Disneyland Paris gaat niet door. Het was de bedoeling om volgende week vrijdag de eerste gasten te verwelkomen. Inmiddels is de opening uitgesteld tot vrijdag 1 september.

Volgens Franse media heeft de bouw vertraging opgelopen. Dat is slecht nieuws voor honderden gezinnen die een vakantie hadden geboekt tussen 11 augustus en 1 september. Naar verluidt was het park de eerste paar weken al voor 70 procent volgeboekt.

Villages Nature wordt ontwikkeld door Pierre & Vacances Center Parcs Group, in samenwerking met Disney. Het project bestaat uit 868 vakantiehuizen en appartementen, aangevuld met een waterpark, een educatieve boerderij en een bosgebied. Eigenlijk had het park al in 2016 open moeten gaan.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be