Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

'Haal internationale pretparkbeurs naar Tilburg'

02-08-2017, 13.46 uur

Wordt Tilburg de pretparkhoofdstad van Europa? Een lokale politieke partij wil alles op alles zetten om een grote internationale pretparkbeurs naar de Brabantse stad te halen. D66-fractievoorzitter Peter van Gool hoopt dat de jaarlijkse Euro Attractions Show (EAS) binnenkort in Tilburg gehouden kan worden.

De afgelopen jaren was de EAS te vinden in Göteborg (Zweden) en Barcelona (Spanje). Volgende maand vindt de beurs plaats in Berlijn, van 26 tot en met 28 september. Als het aan Van Gool ligt, wordt Tilburg aan dat rijtje toegevoegd. Hij heeft er vragen over gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.

Tilburg zou geschikt zijn vanwege het organiseren van de Tilburgse kermis, de grootste kermis van de Benelux. Bovendien ligt de stad op een steenworp afstand van de Efteling, het grootste attractiepark van de Benelux.

Tijdens de EAS presenteren honderden fabrikanten de laatste nieuwigheden op het gebied van pretparken en attracties. De beurs dient ook als een ontmoetingsplaats voor professionals uit de branche. In 2009 en 2014 vond het evenement plaats in Amsterdam.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be