Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Eerste baandeel van nieuwe flying coaster Phantasialand gespot

01-08-2017, 21.20 uur

Phantasialand is begonnen met de bouw van de nieuwe achtbaan F.L.Y. In het Duitse attractiepark komt de langste flying coaster ter wereld te liggen. Op een foto van een bezoeker is te zien hoe een baandeel omhoog wordt getakeld op de bouwplaats.

Inmiddels staan ook enkele steunpilaren overeind. F.L.Y. wordt gebouwd door de Nederlandse firma Vekoma. Het wordt 's werelds eerste flying coaster met een lancering. De openingsdatum van de achtbaan is nog niet bekend, maar fans gaan uit van een opening in 2018.

F.L.Y. komt te liggen in het nieuwe themagebied Rookburgh, naast het overdekte gedeelte Wuze Town. Looopings kon de komst van de attractie al in april melden. In juni volgde de bevestiging van Phantasialand.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be