Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Ongeluk bij stuntshow in Legoland

28-07-2017, 21.07 uur

Een stunt bij een voorstelling in Legoland Windsor is fout afgelopen. Tijdens de show Pirates of Skeleton Bay vloog een acteur vanaf een schommel meters de lucht in. Daarna kwam hij met een harde klap op de grond terecht.

Na het ongeluk probeerden collega's het roerloze lichaam van de man af te schermen voor het publiek met behulp van piratenvlaggen uit het decor. Het slachtoffer is uiteindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een woordvoerster van het Engelse pretpark bevestigt het incident. "We hebben intensief contact met zijn familie om de situatie in de gaten te houden", laat ze weten aan Britse media. "De show wordt tot nader order niet opgevoerd terwijl we onderzoek doen naar de oorzaak."

In 2011 vond er een ernstig ongeluk plaats tijdens een repetitie voor dezelfde show. Ook toen kwam een acteur ongelukkig ten val. Hij liep een dwarslaesie op.

Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be