Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Tweeduizend likes voor klachtenbrief over Bobbejaanland: 'Stop ermee'

27-07-2017, 20.36 uur

Een bezoeker van Bobbejaanland klaagt steen en been over de huidige staat van het Vlaamse pretpark. Volgens een Facebook-gebuiker met de nickname Jer Mchlsn‎ ligt Bobbejaanland er zo slecht bij dat de poort beter definitief gesloten kan worden. En hij krijgt opvallend veel bijval: zijn bericht op de officiële Facebook-pagina van het park heeft inmiddels al meer dan tweeduizend likes en honderden steunbetuigingen verzameld.

"Het ooit o-zo mooie park is niet meer", begint de man. Dan somt hij op wat er in zijn ogen allemaal niet deugt. "Emoticon-mascottes die je op dwingende wijze een foto laten nemen, vuilnisbakken met wespenkolonies, onbemande eetstands, gesloten attracties, attracties die lijken op een apocalyptisch landschap..."

En daar blijft het niet bij. "Anno 2017 nog geen indicaties van wachttijden per attractie, te veel onbekwame jobstudenten, attracties waar er maar één treintje rijdt terwijl er twee zijn. Om 10.00 uur mag je het park binnen, maar dan moeten alle attracties nog worden opgestart."

Een entreekaartje voor Bobbejaanland kost 34 euro aan de kassa. "De prijs-kwaliteit is totaal uit proportie", vindt de schrijver. "Ik betaal nog liever 94 euro voor Disneyland, waar ik de hele dag met een glimlach op mijn gezicht liep, dan hier de hele dag gefrustreerd alle mankementen te moeten aanschouwen."

De man besluit zijn klaagzang met een "gouden tip". "Stop ermee of maak er een pretpark van waar je paddo's bij de ingang krijgt, zodat de mensen er toch nog een beetje gelukzalig naar buiten wandelen." Bobbejaanland heeft nog niet op het verhaal gereageerd. Er staan wel honderden reacties onder van bezoekers die het volledig met de klager eens zijn.

Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be