Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Spectaculaire luchtbeelden van attractiepark Toverland

25-07-2017, 20.42 uur

Een bijzondere nieuwe video toont hoe het Limburgse attractiepark Toverland er van boven uitziet. De regionale omroep L1 heeft het pretpark gefilmd vanuit een helikopter. Dat zorgt voor spectaculaire beelden van onder meer houten achtbaan Troy en waterbaan Backstroke.

Ook themagebied Magische Vallei - met spinning coaster Dwervelwind en wildwaterbaan Djengu River - komt voorbij. Bovendien is duidelijk te zien dat Toverland grote uitbreidingsplannen heeft: een enorm terrein wordt bouwrijp gemaakt voor de komst van een tientallen meters hoge wing coaster en een waterattractie.

De beelden zijn eerder dit jaar gemaakt.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be