Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Buurtbewoners maken bezwaar tegen nieuwe achtbaan Wildlands Emmen

25-07-2017, 16.19 uur

Niet alle omwonenden van Wildlands Adventure Zoo in Emmen zijn blij met plannen voor een nieuwe achtbaan. De gemeente Emmen heeft drie bezwaren binnengekregen over de komst van de family boomerang coaster, die volgend jaar moet openen.

Het Drentse dierenpark onthulde eind mei dat er plannen zijn voor de bouw van een twintig meter hoge familieachtbaan van de Nederlandse fabrikant Vekoma. Wildlands spreekt over een 'family duel racer': een dubbele baan zonder inversies. Twee treinen kunnen tegen elkaar racen.

"We kennen de inhoud van de bezwaren nog niet, dus daar kunnen we nog niets zinnigs over zeggen", laat een woordvoerster van Wildlands aan Looopings weten.

Of de opening van de nieuwe attractie in gevaar komt, is nog niet duidelijk. "We wachten het af. De plannen voldoen volgens ons in ieder geval aan alle eisen."

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be