Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Plopsa investeert 7,5 miljoen euro in Duits pretpark

25-07-2017, 15.31 uur

Het Duitse pretpark Holiday Park, onderdeel van de Plopsa-groep, gaat flink uitbreiden. Volgend jaar opent het attractiepark een gigantisch overdekt themagebied van 7,5 miljoen euro. Holiday Indoor staat in het teken van de kinderseries Heidi, Tabaluga en Mia & Me.

Er komen zeven nieuwe attracties, waaronder een familieachtbaan, draaimolens, een glijbaan en een ballenbad. In Holiday Indoor worden ook twee horecapunten en een theater met vijfhonderd zitplaatsen gerealiseerd. De hal krijgt een oppervlakte van zo'n vijfduizend vierkante meter.

De bouwwerkzaamheden beginnen in september. Plopsa wil van Holiday Park een 'all weather'-bestemming maken, zegt directeur Steve Van den Kerkhof. "Het concept van een indoor themapark is uniek in Duitsland. Bovendien zal ook de capaciteit van het park aanzienlijk toenemen."

Vandaag werd een reeks ontwerpen gepubliceerd. Plopsa liet zich duidelijk inspireren door de reeds bestaande indoor parken Mayaland in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden.

Het is de bedoeling om Holiday Park later ook uit te breiden met een groot waterpark.

Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be