This is Holland

Prijzen en openingstijden van vliegsimulator This Is Holland bekend

23-07-2017, 22:43 uur | Reacties

De toegangsprijzen en openingstijden van de nieuwe toeristische attractie This Is Holland zijn bekend. Een bezoek aan de vliegsimulator in Amsterdam gaat 16,50 euro per persoon kosten. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 9,50 euro. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar. In het najaar gaan de deuren open.

This Is Holland is straks dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Een bezoek - inclusief een interactieve voorshow - duurt ongeveer een uur. Hoogtepunt is de zogeheten Flight Experience, waarbij bezoekers het gevoel krijgen dat ze over Nederland heen vliegen. De simulator biedt plaats aan veertig personen per keer.


ZIE OOK: Opening van vliegsimulator in Amsterdam uitgesteld

De initiatiefnemers deden een beroep op de makers van de bekende natuurfilm De Nieuwe Wildernis. Het maken van de luchtopnames nam ruim een jaar in beslag. De beelden werden geschoten met behulp van een helikopter uitgerust met een speciale camera.

This Is Holland bevindt zich tussen uitkijktoren A'DAM Lookout en het EYE Filmmuseum, tegenover het Centraal Station van Amsterdam. De opening had eigenlijk al in 2016 plaats moeten vinden.

De simulator werd gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma in samenwerking met Brogent Technologies uit Taiwan. Er staan sinds dit jaar vergelijkbare attracties in drie Europese pretparken: Futuroscope (Frankrijk), Ferrari Land (Spanje) en Europa-Park (Duitsland).

ZIE OOK: Europa's hoogste schommel geopend in Amsterdam

Reacties