Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
This is Holland

Prijzen en openingstijden van vliegsimulator This Is Holland bekend

23-07-2017, 22.43 uur

De toegangsprijzen en openingstijden van de nieuwe toeristische attractie This Is Holland zijn bekend. Een bezoek aan de vliegsimulator in Amsterdam gaat 16,50 euro per persoon kosten. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 9,50 euro. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar. In het najaar gaan de deuren open.

This Is Holland is straks dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Een bezoek - inclusief een interactieve voorshow - duurt ongeveer een uur. Hoogtepunt is de zogeheten Flight Experience, waarbij bezoekers het gevoel krijgen dat ze over Nederland heen vliegen. De simulator biedt plaats aan veertig personen per keer.

De initiatiefnemers deden een beroep op de makers van de bekende natuurfilm De Nieuwe Wildernis. Het maken van de luchtopnames nam ruim een jaar in beslag. De beelden werden geschoten met behulp van een helikopter uitgerust met een speciale camera.

This Is Holland bevindt zich tussen uitkijktoren A'DAM Lookout en het EYE Filmmuseum, tegenover het Centraal Station van Amsterdam. De opening had eigenlijk al in 2016 plaats moeten vinden.

De simulator werd gebouwd door de Nederlandse fabrikant Vekoma in samenwerking met Brogent Technologies uit Taiwan. Er staan sinds dit jaar vergelijkbare attracties in drie Europese pretparken: Futuroscope (Frankrijk), Ferrari Land (Spanje) en Europa-Park (Duitsland).

Meer This is Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be