Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Gratis entreekaarten voor waaghalzen die in alle achtbanen durven

24-07-2017, 20.30 uur

Een attractiepark in Engeland deelt vrijkaarten uit aan bezoekers die niet bang zijn voor achtbanen. Wie deze zomer de zes spectaculairste rollercoasters in Alton Towers durft te bedwingen, mag gratis een keer terugkomen.

'The Big Six Challenge' werkt via de officiële app van het pretpark. Waaghalzen krijgen de opdracht om een ritje maken in de achtbanen The Smiler, TH13TEEN, Rita, Oblivion, Nemesis en Galactica. Als dat is gelukt, ontvangen ze een entreebewijs dat geldig is op doordeweekse dagen tussen 6 en 30 september.

Deelnemers maken ook kans op een hotelovernachting. In Alton Towers staan in totaal negen achtbanen. Volgend jaar komt daar een tiende bij.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be