Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt Symbolica-sneeuwbollen met Pardoes en Pardijn

23-07-2017, 19.03 uurBeeld: @Verwonderling

De Efteling verkoopt sinds dit weekend enkele nieuwe souvenirs van de attractie Symbolica. In de winkels van het pretpark liggen nu speciale Symbolica-sneeuwbollen, met de personages uit de attractie.

Er zijn twee verschillende varianten: een blauwe met mascotte Pardoes de Tovernar en een roze met Prinses Pardijn. Pardoes is afgebeeld met zijn Twinkeltoorts in zijn hand. Pardijn heeft een spiegel vast.

Eén sneeuwbol kost 15 euro. De bollen zijn onder andere verkrijgbaar bij de winkel Efteldingen, gelegen bij de entree van het attractiepark. Eerder werden er al Symbolica-knuffels, Pardoes-sloffen en lichtgevende Twinkeltoortsen verkocht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be