Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Halloween Nightmares

Nieuw spookhuis Utrecht kopieert website Walibi Holland

22-07-2017, 15.50 uur

Het nieuwe spookhuis Halloween Nightmares in Utrecht verdient vooralsnog geen originaliteitsprijs. Een deel van de officiële website van de griezelattractie blijkt gekopieerd te zijn van de site van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland.

Dat ontdekte Looopings. De zogenaamde 'survival guide' op de site is nagenoeg een letterlijke kopie van de huisregels van de Fright Nights. Alleen de term 'haunted houses' is vervangen door 'spookhuis'.

"Dit had nooit zo mogen gebeuren", vertelt een PR-verantwoordelijke van het Utrechtse spookhuis aan Looopings. "We willen daarvoor onze excuses aanbieden, ook aan Walibi. Onze websitebouwer heeft een foutje gemaakt. We hebben hem erop aangesproken en we passen het zo snel mogelijk aan."

Halloween Nightmares gaat eind september open in winkelcentrum The Wall. Het spookhuis van 2400 vierkante meter heeft een circusthema. Entreekaarten kosten 15 euro per persoon.

Mede-initiatiefnemer Dion Varossieau beloofde eerder dat de horrorattractie "duizend keer beter" wordt dan de spookhuizen van Walibi.



Meer Halloween Nightmares
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be