Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Domino's wil pizza's bezorgen in de Efteling

20-07-2017, 17.22 uur

Pizzaketen Domino's zou dolgraag pizza's willen bezorgen in de Efteling. Dat staat op de Facebook-pagina van het bedrijf. Tot nu toe wil de Efteling daar echter niets van weten. Daarom vraagt Domino's nu toestemming om voor één keer pizza's af te leveren aan bezoekers in het attractiepark.

Domino's vroeg klanten naar de mooiste locaties om pizza te eten. De Efteling blijkt één van de populairste plekken te zijn. "We kunnen helaas niet in de Efteling bezorgen, want onze bezorgers mogen het park niet in", staat in een open brief gericht aan het pretpark.

"Maar wij weten dat jullie als geen ander sprookjes uit kunnen laten komen. Daarom vroegen wij ons af: mogen wij voor één keertje Domino’s laten bezorgen bij onze grootste pizzafans in de Efteling?"

Een woordvoerder van de Efteling kan lachen om de actie, maar dat wil niet zeggen dat bezorgers van Domino's voortaan welkom zijn. "Dat lijkt ons erg onpraktisch, scootertjes die door de Efteling rijden", grinnikt de voorlichter. "En je weet nooit of gasten na het bestellen op dezelfde plek blijven."

Bovendien worden er in de Efteling al pizza's verkocht, benadrukt de zegsman. "Onder meer bij achtbaan Baron 1898 en bij De Vrolijke Noot, gelegen bij de entree." Dat laatste horecapunt wordt geëxploiteerd door New York Pizza, de concurrent van Domino's. "En wie verblijft in onze vakantieparken of in het Efteling Hotel, kan gebruikmaken van onze eigen pizza-bestellijn."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be