Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Entreeprijs van nieuw pretpark Ferrari Land verlaagd

18-07-2017, 16.16 uur

De toegangsprijs voor het nieuwe pretpark Ferrari Land in Spanje is verlaagd. Het attractiepark hoort bij PortAventura World in Salou, net als het naastgelegen PortAventura Park. Tot nu toe moesten bezoekers verplicht een duur combiticket van 60 euro kopen. Dat is nu niet meer nodig.

Voor het eerst sinds de opening worden er losse entreebewijzen voor Ferrari Land verkocht. Die kosten 20 euro per dag. Bovendien geldt er nu een kortingstarief voor bezoekers die twee dagen langs willen komen. Voor 60 euro krijgen gasten twee dagen toegang tot PortAventura World. Op één van de twee dagen zijn ze ook welkom in Ferrari Land.

Ferrari Land opende afgelopen voorjaar. Er zijn onder meer een lanceerachtbaan, twee vrijevaltorens, een vliegsimulator, een racesimulator en een racebaan te vinden. De bezoekersaantallen vallen tegen. Op beoordelingssites krijgt het park veel kritiek.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be