Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling opent nieuw eettentje bij achtbaan Baron 1898

19-07-2017, 19.20 uurBeeld: @Verwonderling

Efteling-bezoekers die wat anders willen dan friet en hamburgers, kunnen vanaf aanstaande vrijdag speciale soorten yoghurt bestellen. Dan opent het pretpark een nieuw eettentje met verschillende yoghurtsmaken. Het kraampje bevindt zich op het plein bij achtbaan Baron 1898.

Gasten kunnen kiezen uit de smaken mango (met cereal crunch, munt en chilivlokken), blauwe bes (met mango, ananas en walnoot) en aardbei (met cereal crunch en amandel). De prijzen variëren van 3,75 tot 4 euro. Een kidscup met aardbei en chocolade kost 3,25 euro.

Het is ook mogelijk om zelf een yoghurt samen te stellen met drie ingrediënten naar keuze. Dat kost 4,25 euro. De yoghurt is afkomstig van Campina Boer en Land. Verder worden er bij het nieuwe horecapunt koffie, thee, cappuccino en latte macchiato verkocht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be