Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gratis kaarten voor Walibi Holland bij tapasrestaurant

16-07-2017, 20.20 uur

Een restaurantketen deelt entreekaarten uit voor Walibi Holland. Wie deze maand een arrangement bestelt bij tapasrestaurant La Cubanita, ontvangt een gratis toegangsbewijs voor het pretpark. De vrijkaarten zijn geldig tijdens zomerfestival #Lekkergaan en op weekenddagen in september.

#Lekkergaan vindt plaats op de woensdagen 19 en 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus. Walibi Holland is dan tot 23.00 uur geopend. Vanaf 15.00 uur zijn er optredens van verschillende artiesten. Reguliere tickets kosten 35,50 euro.

Het arrangement bij La Cubanita kost van zondag tot en met donderdag 25 euro per persoon en op vrijdag en zaterdag 29,50 euro. Daarvoor krijgen gasten onbeperkt tapas, een cocktail, een citroentaart en een Walibi-voucher. La Cubanita heeft 47 vestigingen in Nederland.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be