Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: dit is de nieuwe zomershow van Toverland

20-07-2017, 12.50 uur

In Toverland is afgelopen week de nieuwe zomershow d'Junga in première gegaan. De voorstelling draait om de Dwervels, de karakters uit het themagebied Magische Vallei. Volgens het bijbehorende verhaal wordt hun rust verstoord door de komst van een mensenkind.

Het Limburgse pretpark werkt voor de productie samen met het Belgische bedrijf Production Pirates. Men omschrijft d'Junga als "een schouwspel vol meesterlijke acrobatiek, adembenemende stunts en special effects". Het op maat gemaakte podium bevindt zich op de vijver naast waterbaan Backstroke.

De show is tot en met 27 augustus dagelijks te zien om 13.00 uur, 15.00 uur en 17.00 uur. Op Midzomeravonden - op 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus - is er ook een avondvoorstelling om 21.00 uur. Bij slecht weer wordt er een alternatieve show opgevoerd.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be