Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
London Zoo

Foto's: dierenverzorgers gaan uit de kleren

14-07-2017, 16.28 uur

Dierenverzorgers van de London Zoo zijn uit de kleren gegaan om aandacht te vragen voor tijgers. Onder het motto 'Streak for Tigers' gingen de medewerkers - zowel mannen als vrouwen - donderdag aan het werk met alleen hun laarzen nog aan. En de personeelsleden moedigen bezoekers aan om binnenkort ook naakt te gaan.

Op 10 augustus vindt in de dierentuin een speciale 'naked run' plaats. Stoere sportievelingen kunnen zich inschrijven om zonder kleren te gaan rennen, na sluitingstijd van het park. Ze mogen wel dierenmaskers en -oortjes dragen.

De opbrengen van de naakte hardloopwedstrijd gaan naar een goed doel dat zich inzet voor tijgers. De London Zoo hoopt meer dan 40.000 pond op te kunnen halen, zo'n 45.500 euro.

Meer London Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be