Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Het Land van Ooit

Attractie uit Het Land van Ooit keert eenmalig terug

14-07-2017, 22.00 uur

Wie kent De Daverende Donderbal uit Het Land van Ooit nog? De attractie, waarin bezoekers zittend in een stalen bal van een helling af rollen, keert eenmalig terug. Op zaterdag 12 augustus kunnen bezoekers van Het Land van Ooit Festival in Amsterdam hun jeugdherinneringen weer tot leven laten komen.

Dat heeft de organisatie van het festival bekendgemaakt op Facebook. Voor het evenement kocht een externe partij de merknamen van het failliete kinderpretpark op.

Het Land van Ooit Festival wordt omschreven als "een combinatie van een muziekfestival en een pretpark". Een paar bekende Ooit-karakters maken hun rentree, waaronder Sap de Aardwortel en Kloontje het Reuzenkind. Er komen ook enkele kermisattracties op het festivalterrein te staan.

Het Land van Ooit in Drunen ging tien jaar geleden failliet vanwege tegenvallende bezoekersaantallen.

Meer Het Land van Ooit
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be