Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vrouw loopt ernstige brandwonden op in Disneyland Paris

15-07-2017, 18.47 uur | Reacties

Een 37-jarige vrouw uit Engeland heeft ernstige brandwonden opgelopen tijdens een bezoek aan Disneyland Paris. Erica Osbourne was aan het dineren in het restaurant van Disney's Newport Bay Club Hotel toen een kok haar nagerecht - crème brûlée - wilde aansteken met een gasbrander.

Volgens de vrouw kwam er een enorme vuurbal vrij, waardoor haar kleding in brand vloog. Ze schreeuwde naar eigen zeggen "help me, ik sta in de fik!". Delen van haar wenkbrauwen en haar schroeiden weg. In het ziekenhuis bleek dat ze tweedegraads brandwonden had opgelopen.

"Een kok en een bezoeker hebben me laten rollen op de grond om de vlammen te doven", aldus Osbourne. Haar dochtertje, die het ongeluk zag gebeuren, zou vandaag de dag nog steeds last hebben van nachtmerries.

Het voorval vond in februari plaats. De vrouw is nu naar de pers gestapt om aan te kondigen dat ze Disneyland Paris voor de rechter daagt. "Personeelsleden reageerden heel laconiek. Een manager vertelde me dat het ongeluk net zo erg was als een val van een fiets." Ze eist nu een persoonlijk excuus.

Disneyland Paris wil niet inhoudelijk op de zaak ingaan. Wel zegt een woordvoerder: "Incidenten zoals deze komen nauwelijks voor. De veiligheid van onze gasten is onze belangrijkste prioriteit."

Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be