Efteling

Wat is de beste route in de nieuwe Efteling-attractie Symbolica?

13-07-2017, 19:21 uur | Reacties

In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica kunnen bezoekers kiezen uit drie verschillende routes: de Muziektour, de Heldentour en de Schattentour. Elke route heeft voor- en nadelen, maar welke tour is het best? Die vraag stelde het pretpark in een poll op Twitter.

Er reageerden ruim zeshonderd mensen. Uit de resultaten blijkt dat de Schattentour de absolute favoriet is, met 43 procent van de stemmen. 30 procent van de bezoekers kiest voor de Heldentour. De Muziektour is het minst geliefd, met 27 procent van de stemmen.


ZIE OOK: Nieuwe Efteling-attractie Symbolica slechts deels toegankelijk voor rolstoelers

Elke tour heeft een interactief element. In de Muziektour kunnen passagiers met behulp van een controlepaneel een betoverd muziekinstrument tot leven wekken. De Heldentour laat inzittenden twee harnassen besturen. Wie voor de Schattentour kiest, krijgt de mogelijkheid om een enorme diamant van kleur te laten veranderen.

Welke tour bezoekers kiezen, bepaalt ook vanuit welke plaats ze een scène bekijken. Een ritje door het Paleis der Fantasie - met tien verschillende scènes - duurt ongeveer zeven minuten. Symbolica ging op 1 juli open. Mindervaliden kunnen alleen de Muziektour doen.

ZIE OOK: Spoiler alert! Efteling deelt volledige onride-video's van Symbolica

Reacties