Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Wat is de beste route in de nieuwe Efteling-attractie Symbolica?

13-07-2017, 19.21 uur

In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica kunnen bezoekers kiezen uit drie verschillende routes: de Muziektour, de Heldentour en de Schattentour. Elke route heeft voor- en nadelen, maar welke tour is het best? Die vraag stelde het pretpark in een poll op Twitter.

Er reageerden ruim zeshonderd mensen. Uit de resultaten blijkt dat de Schattentour de absolute favoriet is, met 43 procent van de stemmen. 30 procent van de bezoekers kiest voor de Heldentour. De Muziektour is het minst geliefd, met 27 procent van de stemmen.

Elke tour heeft een interactief element. In de Muziektour kunnen passagiers met behulp van een controlepaneel een betoverd muziekinstrument tot leven wekken. De Heldentour laat inzittenden twee harnassen besturen. Wie voor de Schattentour kiest, krijgt de mogelijkheid om een enorme diamant van kleur te laten veranderen.

Welke tour bezoekers kiezen, bepaalt ook vanuit welke plaats ze een scène bekijken. Een ritje door het Paleis der Fantasie - met tien verschillende scènes - duurt ongeveer zeven minuten. Symbolica ging op 1 juli open. Mindervaliden kunnen alleen de Muziektour doen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be