Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam lanceert nieuwe slogan en reclamecampagne

10-07-2017, 15.36 uur

Madurodam wil dat Nederlanders weer trots worden op hun land. Een nieuwe reclamecampagne die vandaag werd gelanceerd, heeft een nationalistisch tintje. De nieuwe slogan van het Haagse themapark luidt "Nederland op z'n grootst".

In een tv-commercial komen drie sceptici aan het woord die hun vraagtekens zetten bij de grootte en de successen van Nederland. Vervolgens worden beelden getoond die het tegendeel bewijzen.

"Nederland weer op zijn grootst beleven?", vraagt een voice-over. "Kom naar de nieuwe attracties van Madurodam en beleef de verhalen van Nederland." De campagne werd ontwikkeld door reclamebureau N=5 uit Amsterdam.

Hoewel Madurodam bekendstaat als miniatuurstad, zijn er de afgelopen jaren ook enkele overdekte attracties toegevoegd. Onlangs opende Nieuw Amsterdam, waarin bezoekers aan boord stappen van een zeventiende-eeuws schip op weg naar Amerika.



Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be