Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Beroemde racewagen Lightning McQueen in Disneyland Paris

14-07-2017, 16.00 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen vanaf vandaag op de foto met racewagen Lightning McQueen. Het hoofdpersonage uit de populaire Cars-films heeft voortaan zijn eigen fotolocatie in het Walt Disney Studios Park.

De auto staat voor de entree van stuntshow Moteurs... Action! in themagebied Backlot, bij de uitgang van special effects-attractie Armageddon. McQueen praat en beweegt niet. In de naastgelegen stuntshow speelt de beroemde wagen ook een rol.

Deze zomer draait Cars 3 in de bioscoop. De animatiefilm gaat op 2 augustus in première in Frankrijk. Belgen moeten geduld hebben tot 26 juli. In Nederland is de Pixar-productie sinds deze week te zien. Cars 3 is het vervolg op Cars (2006) en Cars 2 (2011).





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be