Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Plopsaland viert feestje speciaal voor abonnees

09-07-2017, 16.24 uur

Duizenden abonnementhouders hebben zaterdagavond een feestje gevierd in Plopsaland De Panne. Het Vlaamse pretpark was een avond lang alleen toegankelijk voor Plopsa-abonnees. Zo'n tienduizend vaste bezoekers kwamen op het feestelijk evenement af.

De zogeheten Nacht van de Abonnees werd voor de derde keer gehouden. Er waren optredens van onder meer zangeres Belle Perez en het vrouwelijke dj-duo 2Empress. Ook de Plopsa Parade kwam voorbij.

Vanwege nieuwe geluidsnormen bleven enkele attracties noodgedwongen gesloten. Na 19.00 uur mogen houten achtbaan Heidi The Ride en kinderachtbaan Viktors Race niet meer rijden. Een vuurwerkshow sloot de avond af.

De vijf Plopsa-pretparken in België, Nederland en Duitsland hebben samen circa 95.000 abonnees. "We vinden het belangrijk om hen jaarlijks met een exclusief evenement te verwennen", laat directeur Steve Van den Kerkhof weten. "Ons succes is in de eerste plaats te danken aan onze bezoekers."



Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be