Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Foto: Efteling-bezoeker beklimt metershoog rotsblok

07-07-2017, 19.00 uurBeeld: @DutchCoasters

Efteling-bezoekers lijken steeds brutaler te worden. Medewerkers van de attractie PandaDroom wisten vanmiddag niet wat ze zagen toen een jongen een enorm rotsblok met een leeuw beklom. De knul zorgde voor een gevaarlijke situatie door plotseling bovenop het decorstuk te klauteren.

Op Twitter verscheen een foto van het voorval. Het metershoge rotsblok bevindt zich in de zogeheten educatieruimte bij de uitgang van de PandaDroom. Bezoekers kunnen daar spelenderwijs kennismaken met de natuur. De onverantwoordelijke klauteraar is uiteindelijk weer naar beneden gehaald.

Rotsblokken blijken sowieso een bijzondere aantrekkingskracht te hebben op balorige Efteling-gasten. De laatste tijd worden er regelmatig bezoekers gespot die de rotspartijen bij de nieuwe attractie Symbolica beklimmen. Ook dat is verboden terrein.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be