Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Romantisch: huwelijksaanzoek in achtbaan Efteling

07-07-2017, 16.30 uur

Eén dolgelukkige Efteling-bezoekster zal een ritje in de rollercoaster waarschijnlijk nooit meer vergeten. De vrouw werd afgelopen woensdag door haar vriend ten huwelijk gevraagd in de houten achtbaan Joris en de Draak. Dat valt te lezen op Twitter.

Toen de dame uit de attractie stapte en bij de uitgang de actiefoto bekeek, zag ze dat haar vriend in het karretje een doosje met een ring omhoog had gehouden. Zijn medepassagier had een briefje vast met een pijl en de tekst "Will you marry me?".

Het originele aanzoek liep goed af: de vrouw zei ja. In een Twitter-bericht aan de Efteling laat de initiatiefnemer weten: "Zeer geslaagd, bedankt voor de mooie foto."

De twee banen van Joris en de Draak zijn ruim 22 meter hoog en 788 meter lang. De topsnelheid bedraagt 75 kilometer per uur.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be