Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling vernieuwt uitkijktoren Pagode

30-06-2017, 16.46 uur

Uitkijktoren Pagode in de Efteling heeft een kleine opknapbeurt gehad. Bezoekers kunnen op 45 meter hoogte voortaan niet alleen van het uitzicht genieten. Vanaf nu hangen er speciale informatieborden in de zwevende tempel.

Daarop staan foto's en viertalige feitjes over attracties, accommodaties en aanverwante Efteling-zaken. Zo worden Symbolica, Baron 1898, de Gondoletta, Fata Morgana, Raveleijn en de Stoomtrein vermeld, net als het Efteling Hotel en de vakantieparken Bosrijk en Loonsche Land.

Ook entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen wordt afgebeeld. Verder is er uitleg over Stichting Natuurpark de Efteling, de aandeelhouder van het pretpark.

De Pagode is een attractie van het type 'flying island', gebouwd door de Zwitserse firma Intamin. Per vlucht kunnen zo'n zestig bezoekers mee. De attractie opende in 1987.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be