Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Video: bekijk de voorshow van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica

30-06-2017, 20.20 uur

Een bezoek aan de nieuwe Efteling-attractie Symbolica begint met een speciale voorshow. In de ontvangsthal van het Paleis der Fantasie worden gasten welkom geheten door lakei O.J. Punctuel. Terwijl hij de regels doorneemt, komt Efteling-mascotte Pardoes tevoorschijn. Dat is te zien op bovenstaande video van Looopings.

Pardoes zorgt er met zijn Twinkeltoorts voor dat een grote trap in beweging komt, waardoor een geheime doorgang richting een mysterieus trappenhuis ontstaat. Die leidt naar het instapstation van de attractie.

Er bestaan verschillende versies van de voorshow, waarbij de lakei steeds een andere tekst heeft. De Efteling deelde vanochtend al drie onthullende onride-video's van de rit zelf. Ook de muziek uit de attractie valt inmiddels te downloaden.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be