Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Spoiler alert! Efteling deelt volledige onride-video's van Symbolica

30-06-2017, 08.06 uur

De Efteling laat iedereen meegenieten van de nieuwe attractie Symbolica. Het pretpark heeft onride-video's gepubliceerd van de drie verschillende routes in de attractie. Op YouTube staan sinds vanochtend filmpjes van de Schattentour, de Heldentour en de Muziektour.

Daarmee is de Efteling journalisten en fansites voor. Die mogen pas vanmiddag beelden schieten in de 35 miljoen euro kostende attractie. Vanaf zaterdagochtend om 10.00 uur is iedereen welkom. Looopings kon eerder deze week al tot in detail melden hoe een bezoek aan Symbolica eruitziet.

Symbolica is de grootste en duurste Efteling-attractie ooit. In ruim zeven minuten maken bezoekers een tour door het Paleis der Fantasie van koning Pardulfus, onder leiding van Efteling-mascotte Pardoes.

De zogenaamde 'trackless darkride' kenmerkt zich door gedetailleerde decors, interactieve onderdelen, geavanceerde bewegende poppen en moderne special effects. De eerste reacties zijn veelal positief.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be