Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert speciale Symbolica-pins

01-07-2017, 12.34 uur

In de Efteling zijn vanaf vandaag speciale Symbolica-pins te koop. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe attractie kunnen fans zes verschillende speldjes kopen met de belangrijkste figuren uit het Paleis der Fantasie.

Dat zijn tovernar Pardoes, koning Pardulfus, lakei O.J. Punctuel, prinses Pardijn, tovenaar Almar en koksmaatje Polle. De pins van Pardoes en Pardijn zijn los te koop voor 5 euro per stuk. Een complete set kost 22,50 euro. Er zijn vijfhonderd stuks gemaakt.

De Symbolica-pins worden verkocht bij souvenirwinkel de Loetiek op het Anton Pieckplein en het winkeltje bij de uitgang van Symbolica.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be