Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

'RollerCoaster Tycoon World nog steeds waardeloos'

03-07-2017, 19.17 uur

Het is acht maanden geleden dat computerspel RollerCoaster Tycoon World uitkwam. De pretparkgame werd destijds zeer slecht ontvangen, maar de makers beloofden dat er snel verbeteringen doorgevoerd zouden worden. Reden voor een kritische gamer om het spel ruim een half jaar later een tweede kans te geven.

Een youtuber met de naam MotGames besloot de geüpdatete versie van RollerCoaster Tycoon World weer eens op te starten om te zien wat er is veranderd. En wat blijkt: het spel werkt nog steeds voor geen meter. In een hilarische video van bijna veertien minuten laat de gamer zien wat er allemaal niet deugt.

"Zelfs als dit spel gratis was, zou ik het nog niet aanbevelen", verzucht de speler na het bouwen van een handjevol attracties. "Zo slecht is het. Er is werkelijk niets leuks aan. Koop deze game niet. Het is echt rotzooi."



Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be