Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Achtbaan Walibi Holland krijgt actiefoto

27-06-2017, 10.00 uur

Bezoekers van Walibi Holland worden binnenkort gefotografeerd tijdens een ritje in de achtbaan Speed of Sound. Bij de boomerang coaster wordt momenteel een actiefoto geïnstalleerd. Dat bevestigt een woordvoerder van het pretpark aan Looopings.

"Hopelijk is het systeem volgende week operationeel", aldus de voorlichter. Er worden alleen digitale actiefoto's verkocht, via een touchscreen onder een overkapping bij de uitgang. Betalen kan met behulp van een muntautomaat. Eén foto kost 4 euro.

Speed of Sound is een 35,5 meter hoge boomerang-achtbaan van de Nederlandse fabrikant Vekoma, geopend in 2000. Passagiers gaan zes keer over de kop - drie keer vooruit en drie keer achteruit - met een topsnelheid van ruim 75 kilometer per uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be