Efteling

Bekende Efteling-medewerkers spreken stemmen in voor Symbolica

24-06-2017, 19:22 uur | Reacties

Efteling-fans die volgende week in de nieuwe attractie Symbolica stappen, horen wellicht een aantal stemmen die hen bekend voorkomen. Een groep gerenommeerde Efteling-medewerkers heeft stemmen ingesproken voor de figuren in de attractie, melden ingewijden.

Zo verzorgt ontwerper Robert-Jaap Jansen de stem van Pardulfus, de koning van het Paleis der Fantasie. Collega-ontwerper Karel Willemen is gevraagd om de stem van tovenaar Almar in te spreken. Amy Galatá, die voor de Efteling werkt als producente en regisseuse van mediaproducties, doet de stem van prinses Pardijn.


ZIE OOK: Dit zijn de bewoners van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica

Eerder werd al bekend dat Efteling-ontwerper en -entertainer Jeroen Verheij de rol van lakei O.J. Punctuel speelt. De stem van mascotte Pardoes is die van voormalig radio-dj Joey van der Velden, zelf een grote Efteling-fan. Hij doet ook de stem van koksmaatje Polle.

De eerste fans kunnen Symbolica aanstaande dinsdag om 12.00 uur bezoeken. Dan vindt de eerste preview voor abonnementhouders plaats. De officiële opening is op zaterdag 1 juli.

ZIE OOK: Bekende Efteling-fan doet stem van Pardoes in nieuwe attractie Symbolica

Reacties