Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bekende Efteling-medewerkers spreken stemmen in voor Symbolica

24-06-2017, 19.22 uur

Efteling-fans die volgende week in de nieuwe attractie Symbolica stappen, horen wellicht een aantal stemmen die hen bekend voorkomen. Een groep gerenommeerde Efteling-medewerkers heeft stemmen ingesproken voor de figuren in de attractie, melden ingewijden.

Zo verzorgt ontwerper Robert-Jaap Jansen de stem van Pardulfus, de koning van het Paleis der Fantasie. Collega-ontwerper Karel Willemen is gevraagd om de stem van tovenaar Almar in te spreken. Amy Galatá, die voor de Efteling werkt als producente en regisseuse van mediaproducties, doet de stem van prinses Pardijn.

Eerder werd al bekend dat Efteling-ontwerper en -entertainer Jeroen Verheij de rol van lakei O.J. Punctuel speelt. De stem van mascotte Pardoes is die van voormalig radio-dj Joey van der Velden, zelf een grote Efteling-fan. Hij doet ook de stem van koksmaatje Polle.

De eerste fans kunnen Symbolica aanstaande dinsdag om 12.00 uur bezoeken. Dan vindt de eerste preview voor abonnementhouders plaats. De officiële opening is op zaterdag 1 juli.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be