Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling telt af naar opening van nieuwe attractie Symbolica

23-06-2017, 21.51 uur

De Efteling is begonnen met het aftellen naar de opening van de nieuwe attractie Symbolica. Op de website van het attractiepark staat een opvallende aftelklok die loopt tot zaterdag 1 juli om 10.00 uur, als Symbolica voor iedereen toegankelijk is.

Tegelijkertijd deelt de Efteling drie nieuwe foto's van belangrijke scènes in de attractie. Op de eerste foto is het Observatorium te zien, de werkkamer van tovenaar Almar. Ook Efteling-mascotte Pardoes verschijnt daar. Een tweede afbeelding toont een miniatuurstad met vlinders, het Panorama Salon.

Op de derde foto zien we de grote Koningszaal, waar bezoekers straks oog in oog komen te staan met koning Pardulfus. Hij wordt vergezeld door zijn trouwe lakei O.J. Punctuel, zijn dochter prinses Pardijn en hofnar Pardoes.

De afgelopen dagen mochten genodigden voor het eerst kennismaken met de attractie. Volgende week zijn medewerkers en abonnementhouders aan de beurt, gevolgd door journalisten en prijswinnaars. De bouw van het Paleis der Fantasie kostte 35 miljoen euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be