Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Billund Resort

Bezoeker Legoland krijgt boete voor te hard schreeuwen

24-06-2017, 17.41 uur

Een 43-jarige bezoeker van Legoland in Denemarken heeft een boete gekregen omdat hij te hard gilde. De man verbleef afgelopen week in het hotel van Legoland Billund, waar hij maandag in aangeschoten toestand schreeuwde tegen zowel medewerkers als passanten.

Dat melden regionale media. Toen het personeelsleden niet lukte om de chaotische man te kalmeren, werd de politie erbij gehaald.

Even later was de oproerkraaier plotseling wel stil. Hij moest alsnog een boete van 1500 Deense kronen betalen voor het verstoren van de openbare orde, ongeveer 200 euro.

Meer Legoland Billund Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be