Attractiepark Toverland

Toverland mag abonnementhouders weigeren tijdens Halloween

20-06-2017, 19:55 uur | Reacties

Wie een abonnement heeft op Toverland, kan tijdens de halloweenperiode geweigerd worden. Abonnees van het Limburgse pretpark mogen op voorhand kaarten reserveren voor twee van de acht halloweendagen. Op de andere zes dagen staan ze mogelijk voor een gesloten poort.

"Per dag is er een beperkt aantal tickets voor abonnementhouders beschikbaar", staat in de voorwaarden van het evenement. "Voor abonnementhouders geldt dat zij twee dagen gratis kunnen reserveren met toegangsgarantie." Op de overige dagen zijn abonnees alleen welkom als het park niet vol is.


ZIE OOK: Toverland introduceert aparte entreekaarten voor Halloween

Vanaf dit jaar worden entreekaarten voor de populaire Halloween Nights alleen vooraf via internet verkocht. De kassa's van Toverland blijven dicht. Walibi Holland hanteert al enkele jaren hetzelfde systeem tijdens de Halloween Fright Nights, maar daar mogen abonnementhouders wel altijd gegarandeerd naar binnen, zonder reservering.

De Halloween Nights in Toverland worden gehouden op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober. Toegangsbewijzen kosten 30 euro per stuk. Dat is 2 euro meer dan een regulier kaartje. Het halloweenentertainment barst los om 19.00 uur. De attracties zijn open tot 23.00 uur.

ZIE OOK: Pretpark zoekt griezels voor halloweenavonden

Reacties