Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland mag abonnementhouders weigeren tijdens Halloween

20-06-2017, 19.55 uur

Wie een abonnement heeft op Toverland, kan tijdens de Halloween-periode geweigerd worden. Abonnees van het Limburgse pretpark mogen op voorhand kaarten reserveren voor twee van de acht Halloween-dagen. Op de andere zes dagen staan ze mogelijk voor een gesloten poort.

"Per dag is er een beperkt aantal tickets voor abonnementhouders beschikbaar", staat in de voorwaarden van het evenement. "Voor abonnementhouders geldt dat zij twee dagen gratis kunnen reserveren met toegangsgarantie." Op de overige dagen zijn abonnees alleen welkom als het park niet vol is.

Vanaf dit jaar worden entreekaarten voor de populaire Halloween Nights alleen vooraf via internet verkocht. De kassa's van Toverland blijven dicht. Walibi Holland hanteert al enkele jaren hetzelfde systeem tijdens de Halloween Fright Nights, maar daar mogen abonnementhouders wel altijd gegarandeerd naar binnen, zonder reservering.

De Halloween Nights in Toverland worden gehouden op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober. Toegangsbewijzen kosten 30 euro per stuk. Dat is 2 euro meer dan een regulier kaartje. Het Halloween-entertainment barst los om 19.00 uur. De attracties zijn open tot 23.00 uur.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be