Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Medewerkers Disneyland Paris vermaken kinderen tijdens storing

20-06-2017, 20.49 uur

Een sterk staaltje Disney-magie in Disneyland Paris. Toen de attractie Ratatouille afgelopen weekend stilviel vanwege een technische storing, zorgden enthousiaste medewerkers ervoor dat wachtende bezoekers zich geen moment hoefden te vervelen.

"Ze vertelden ons dat het drie kwartier zou gaan duren", vertelt een aanwezige aan Looopings. "Op dat moment gebeurde er iets bijzonders: een medewerkster verzamelde alle kinderen uit de rij en toverde een stok kaarten tevoorschijn." Vervolgens gaven personeelsleden ter plekke een speciale goochelshow.

"Normaal gesproken staan bezoekers te klagen en te zuchten bij een storing, maar nu waren alle kinderen en hun ouders geamuseerd aan het kijken naar het tafereel. Een geniale oplossing." De storing was sneller dan verwacht verholpen.

Ratatouille: The Adventure is een 3D-darkride gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Disney-Pixar. De attractie, gelegen in het Walt Disney Studios Park, opende in 2014.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be