Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland overweegt entreekaarten goedkoper te maken

21-06-2017, 11.16 uur

Walibi Holland onderzoekt de mogelijkheid om een flexibele entreeprijs in te voeren. In dat geval betalen bezoekers op rustige dagen minder dan in het hoogseizoen. Dat blijkt uit een online bezoekersenquête van het pretpark.

Deelnemers van de enquête konden invullen of ze bereid waren een bedrag tussen 25 en 33 euro neer te tellen voor een dagje pretpark in het hoog- en laagseizoen. Nu bedraagt de reguliere toegangsprijs van Walibi nog 35,50 euro. Ook werd de mogelijkheid geopperd om kaartjes aan te bieden inclusief parkeren en eten.

Attractiepark Slagharen hanteert al enkele jaren een variabele entreeprijs. Bezoekers zijn tussen 10,50 euro en 29 euro kwijt, gebaseerd op de verwachte drukte. Sinds dit jaar is ook Duinrell overstag. Daar schommelen de prijzen tussen 19,50 euro en 25,50 euro.

Meer Walibi Holland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be