Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voor echte Efteling-fans: tatoeage van nieuwe attractie Symbolica

18-06-2017, 23.02 uur | Reacties

Efteling-fans die helemaal gek zijn van de nieuwe attractie Symbolica, kunnen dat laten zien met een speciale tatoeage. Tattoo-artiest Bram Elstak heeft meerdere Symbolica-tatoeages vormgegeven.

Op een zogeheten 'tattoo flash' - een handgeschilderde verzameling van tattoo-ontwerpen - wordt de voorgevel van het Paleis der Fantasie omringd door kenmerkende decoraties en bewoners uit de attractie.

In 2015 ontwierp Elstak al enkele tatoeages van achtbaan Baron 1898. "Daar kwamen heel veel leuke reacties op", vertelt hij aan Looopings. "Vandaar dat ik nu ook een Symbolica-variant gemaakt heb. Het is gewoon tof om zulke afbeeldingen op een totaal andere manier te gebruiken."

Zouden er veel Efteling-fans zijn die rond willen lopen met een Symbolica-tattoo? Elstak heeft daar zijn twijfels over. "Maar twee jaar geleden heb ik wel daadwerkelijk twee Baron-tatoeages gezet, dus je weet het nooit."

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be