Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
WitchWorld Almere

Opening van nieuw pretpark WitchWorld in Almere uitgesteld

18-06-2017, 21.15 uur

Het nieuwe pretpark WitchWorld in Almere gaat definitief niet meer open in 2019. Dat vertelde directeur Ton Theunis vandaag tijdens een open dag. Het attractiepark met trollen, heksen en andere fantasiewezens opent nu op zijn vroegst in 2020, maar dat kan ook 2021 worden.

Voor de bouw van WitchWorld is ongeveer 90 miljoen euro nodig. De financiën zijn na jaren lobbyen nog steeds niet rond. Een Chinese partner die interesse had om geld in het project te steken, is inmiddels afgehaakt. Er lopen nog wel gesprekken met Europese investeerders.

Het kantoor van WitchWorld, gelegen in Almere Buiten, was zaterdag en zondag toegankelijk voor geïnteresseerden. Er werden ook nieuwe ontwerpen en een maquette getoond.

Meer WitchWorld Almere
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be