Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling blijft tot 23.00 uur open voor Negen Pleinen Festijn

21-06-2017, 15:33 uur | Reacties

De Efteling is deze zomer op zeventien dagen tot 23.00 uur geopend. Op elke vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus staat het pretpark in het teken van het Negen Pleinen Festijn, met speciaal thema-entertainment op negen verschillende pleinen. Vandaag werd het programma voor het zomerfestival bekendgemaakt.

In voorgaande jaren vond het Negen Pleinen Festijn alleen op zaterdagen plaats, toen nog tot middernacht. "Door de vrijdag erbij te pakken, hopen we de drukte te kunnen spreiden", vertelde Efteling-directeur Fons Jurgens onlangs aan Looopings. "We hopen dat er ongeveer vijfduizend mensen die normaal gesproken op de zaterdag kwamen, nu voor de vrijdag kiezen."

ZIE OOK: Efteling-bezoekers zien Symbolica voor het eerst in het donker

Het programma - op vrijdag en zaterdag identiek - is vrijwel gelijk aan dat van vorig jaar, met meezingfestijnen bij Carnaval Festival en de Bobbaan, een oosterse markt bij Fata Morgana, Klaas Vaak in het Sprookjesbos, zanggroepen bij Station de Oost, standbeelden bij De Vliegende Hollander en salsamuziek bij de Pira├▒a.

Op het Ton van de Venplein (met ruiters en zwaardvechters van Raveleijn) en het Witte Paardplein (met de Gelaarsde Kat en Efteling Kids Radio) worden nieuwe acts geïntroduceerd. De eerste editie van het Negen Pleinen Festijn vindt plaats op zaterdag 1 juli, de openingsdag van de nieuwe attractie Symbolica.

ZIE OOK: Meer zomeravonden Efteling: vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur geopend

Reacties
Bijdrage